"ZVEZDA JE U VEĆEM MORANJU" Petrić najavio novi meč Čukaričkog: Ovo ne sme da bude opravdanje...

18:02 | 23-02-2024

Fudbal 0

Nekadašnji strateg Partizana je rekao šta očekuje u meču sa bivšim večitim rivalom.

ata
ATA Images

Na stadionu "Rajko Mitić", u subotu od 16 časova, snage će odmeriti Crvena zvezda i Čukarički. Radi se o utakmici 22. kola Superlige Srbije, a trener gostujućeg tima, Gordan Petrić, izneo je očekivanja za spomenuti susret:

- U početku je uvek neizvesno, posle priprema je pitanje kako će ekipa reagovati u prvim zvaničnim utakmicama. Odigrali smo dva meča, jedan na strani, u Surdulici, malo ko je očekivao da ćemo tamo pobediti sa 3:0. Baš zbog te neizvesnosti koju sam pomenuo, i mi i Radnik smo promenili nekoliko stvari u ekipi. Stekli smo sigurnost, ali protiv Železničara smo bili previše nervozni u većem delu utakmice. Rival je pokazao da je prilično neugodan, ali smo uzeli šest bodova iz dva kola - istakao je Petrić na konferenciji za novinare.

DERBI KOLA NA "MARAKANI" Zvezda zove navijače na spektakl, već 150.000 ljudi je gledalo meč protiv Čukaričkog (VIDEO)

Istakao je i da će Čukarički biti rasterećeniji tim:

- Što se tiče punog stadiona, imaju ovi momci već dosta iskustva, između ostalog i ove sezone u evropskim susretima. Ne može to da bude opravdanje, može samo da im bude motiv više. Od kako sam došao ovde, uvek im tražim da se rasterete, pa će tako biti i pred ovu utakmicu. Ne smeju da budu nervozni, ali moraju da preuzmu odgovornost. Biće to zanimljiva utakmica za oba tima. Oni su u većem moranju od nas, možda i to bude naša šansa - konstatovao je Petrić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading