HOROR U HRVATSKOJ Na šetalištu ubijen fudbaler (22)

13:13 | 24-02-2024

Fudbal 0

Tužno...

sport
Tanjug/Ap

U noći koja će ostati zabeležena kao tragična, mladić od 22 godine izgubio je život nakon što je izboden nožem na Mažuranićevom šetalištu u Splitu. Kako izveštava Slobodna Dalmacija, policija intenzivno istražuje slučaj, a dva muškarca su uhapšena u vezi sa smrtonosnim incidentom.

Muškarac koji se dovodi u vezu sa zločinom je 31-godišnji A. R. prema informacijama koje prenosi Slobodna Dalmacija. Policija trenutno sprovodi istragu i prikuplja informacije o dvema osobama povezanim sa ubistvom mladića.

Portparolka Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, Željka Radošević, izjavila je da su dve osobe uhapšene nakon što je policija brzo reagovala na dojavu o događaju. Ona je dodala da će više informacija biti dostupno nakon završetka kriminalističkog istraživanja, a da je dežurna zamenica Državnog tužilaštva u Splitu nadgledala uviđaj.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OTAC JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO, RADIO ZA TAJNU SLUŽBU Potresna ispovest selektora Nemačke

Načelnik Hitnog bolničkog prijema KBC-a Josip Krnić izvestio je novinare da je mladić sa teškom ubodnom ranom u predelu grudi doveden u Hitnu pomoć, ali da nije uspeo da preživi. Lekari su pristupili reanimaciji, ali su, nažalost, nakon 45 minuta proglasili smrt.

Prema dostupnim informacijama, sukob je izbio nakon verbalnog nesuglasja između 22-godišnjaka i trojice braće, od kojih je jedan potom otišao po nož i napao mladića. Izveštaji ukazuju na to da se nesuglasica može povezati sa odbijanjem mladića da im pruži novčanu pomoć.

Braća, čije loše uslove života i probleme sa drogom potvrđuju poznavaoci, privela je policija. Građani svedoče da su često tražili novac od prolaznika, a jedan od njih prethodno je izazvao incident u kafiću.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading