BORBA SE NASTAVLJA Duljaj ponovo progovorio o Severini, evo šta je poručio

16:05 | 24-02-2024

Fudbal 0

Strateg crno-belih o temi koja zanima "grobare".

ata
ATA Images

Partizan ponovo nije propustio priliku da zabrine svoje navijače. Iako je imao skoro sigurnu pobedu u Surdulici, njegovi igrači su skrivili penal i tako omogućili Radniku šansu da dođe do izjednačenja. Ipak, do toga nije došlo, pa su crno-beli na kraju slavili sa 1:2.

Trener Igor Duljaj je po završetku susreta stao pred kamere televizije "Arena sport", gde je za početak istakao važnost igrača kao što su Mateus Saldanja, Ksander Severina i Nemanja Nikolić, koji nisu igrali na meču u subotu:

- To su izuzetno važna tri igrača za naš tim. Mogu da budem zadovoljan. Atmosfera je bila fenomenalna. Pričao sam sa kolegom Đorđevićem da je bilo teško da igramo po ovakvom terenu. Zaslužena pobeda. Hvala navijačima koji su došli u velikom broju. Učinili su da utakmica ima pozitivan osećaj. Radnik se bori kao i mi. Oni se bore za jedno, mi za drugo. Želim im puno sreće. Đorđević je odličan trener, čovek. Želim mu da održi tim u elitnom rangu - rekao je Duljaj.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Odmah potom je upitan da prokomentariše odsustvo Ksandera Severine, koji je zbog neisplaćenih zarada napustio Beograd:

- Sa Severinom treba da pričam malo kasnije.

Naravno, strateg Partizana nije bio zadovoljan time što je njegov tim primio gol u završnici susreta:

- Posle 2:0 ne smemo da dozvolimo sebi da primimo odmah gol. Partizan to sebi ne sme da dozvoli. Jako je teško bilo igrati po ovakvom terenu - zaključio je Duljaj.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading