ŠOKANTNA ZAVRŠNICA NA "OLD TRAFORDU" Fulam ukrao bod Junajtedu, Brajton "opljačkao" Everton

18:08 | 24-02-2024

Fudbal 0

Zanimljivo popodne u Premijer ligi.

FK Mančester junajted, FK Fulam
EPA-EFE/PETER POWELL

Tek što se Mančester junajted podigao, uhvatio dobru formu usledilo je bolno prizemljenje. Ukrao je Fulam usred "Old Traforda" bod renomiranom protivniku i slavio sa 2:1!

A samo što su se domaći navijači poradovali da ne izbegnu poraz. Na ivicu njega je Mančester junajted gurnuo Kalvin Besi.

Nigerijski štoper je u 65. minutu postigao prvi gol u dresu Fulama i to na kultnom stadionu. Uzvratio je Hari Megvajer u 89. minutu i bar malo se iskupio za sve prethodne gluposti.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Taman kada su domaći navijači pomislili da je bod u džepu, ukazao se Aleks Ivobi i u 97. minutu golom režirao zaista šokantan rezultat.

Hrabro je odigrao Fulam. Nadigravao se sa četom Erika Ten Haga, a čitavu utakmicu za goste je odigrao naš Saša Lukić i to veoma dobro.

Kao što je Fulam šokirao Junajted, tako je i Brajton "opljačkao" Everton i ostavio ga bez tri boda u samoj završnici utakmice - 1:1!

Poveo je Everton golom Džeroda Brantvajta (koji inače pruža sve bolje partije) u 73. minutu. Posebno je gostima posao bio olakšan kada je Bili Gilmur dobio crveni karton samo osam minuta kasnije.

Ali, samo se tako činilo. Od svih napadača Brajtona koji se danas nisu proslavili, morao je da reaguje Luis Dank i u 95. minutu golom donese bod domaćinu!

Nastavila je Aston Vila sa odličnim partijama i danas je rutinski sa 4:2 nadigrala Notignem Forest, dok je novi trener Oliver Glazner debitovao pobedom na klupi Kristal Palasa protiv fenjeraša Barnlija.

Standings provided by Sofascore

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading