PLAČE MI SE, TEŠKO JE Oglasio se trener fudbalera koji je završio u komi

08:27 | 25-02-2024

Fudbal 0

Horor povreda poznatog fudbalera

Elis
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Trener Bordoa Albert Rijera se prvi oglasio povodom strašne scene sa utakmice Bordoa i Gengana u Ligi 2 kada je Albert Elis prevezen u bolnicu.

- Mislim da je on prvi udario loptu, a onda sam ja udario njega. Ja sam takođe bio ošamućen na sekundu, a on je pao u nesvest. Nadam se da je dobro - rekao je odmah posle meča Bordoa i Gengana Donatijen Gomis, fudbaler posle koji se sudario glavama sa Albertom Elisom i poslao ga u bolnicu! 

U 34. sekundi meča Lige 2 između Bordoa i Gengana napadač iz Hondurasa je zadobio tešku povredu glave nakon čega je prvo morao da bude imobilisan i odveden u bolnicu, a kasnije i uveden u indukovanu komu, a sada se o svemu oglasio i njegov klub. Nekadašnji fudbaler Liverpula, a sada trener Žirondinaca Albert Rijera je prvi uputio nekoliko reči.

- Moje prve reči će biti za Alberta. Pričali smo sa ekarom i ne možemo još uvek ništa da kažemo. U bolnici je i to je sve što ćemo reći. Ova pobeda je za njega - rekao je Rijera posle trijumfa 1:0.

Šveđanin na golu Bordoa Karl Johan Johnson je bio jedini fudbaler žirondinaca koji se pojavio pred medijima i opisao koliko je bilo teško izboriti se sa onim što se desilo na samom početku meča.

- Po prvi put u karijeri mi se desilo nešto ovakvo. Zaista je teško, plakalo mi se. Na poluvremenu su nam rekli da je budan, ali sada ne znamo ništa - naglasio je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading