ALEGRI U EKSTAZI Italijan oduševljen Vlahovičem, hvali ga na sva usta

17:11 | 25-02-2024

Fudbal 0

Trener italijanskog giganta pun hvalospeva na račun Srbina.

Dušan Vlahović
EPA/Abbondanza Scuro Lezzi

Fantastičnu partiju je pružio Dušan Vlahović protiv Frozinonea. Maltene je sam doneo pobedu (3:2) sa dva gola i asistencijom za pobednički pogodak.

Primetno je da Srbin igra u izvanrednoj formi. Trenutno je na 15 golova u Seriji A, drugi je strelac lige i Lautaro Martinez mu na čelu beži sa tek pet pogodaka više.

Ukoliko ovako nastavi, uopšte nije nemoguće da ponese i titulu najboljeg strelca Italije, a oduševljen Srbinom je i trener Masimilijano Alegri.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Hvali iskusni stručnjak našeg napadača na sva usta i priznaje i sam da se drastično popravio.

- Raste. Pre izvesnog vremena je igrao nervozno i živeo sa strepnjom da li će da postigne gol. Sada je uravnoteženiji, nikada ne napušta igru i to je veoma važno.

I dok partija Vlahovića raduje Alegrija, definitivno ga brine veliki broj primljenih golova, posebno u prvom poluvremenu.

- Dva gola koja se mogu izbeći, na jednom smo se loše branili. Moramo da se branimo na drugačiji način. Na drugom smo im dozvolili kontranapad, morali smo da budemo lukaviji i da zaustavimo loptu. U poslednjih sedam mečeva primili smo šest golova u prvom poluvremenu - zaključio je Algeri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading