LIVERPUL PROŠIRIO SPISAK KLOPOVIH NASLEDNIKA Ako ne dođe Alonso, u opticaju su ova dva imena

07:00 | 26-02-2024

Fudbal 0

"Crveni" se već uveliko bacili u potragu za novim trenerom.

Jirgen Klop
EPA/NEIL HALL

Objavom da će Jirgen Klop na leto napustiti Liverpul, slavni klub se našao u problemu. Treba naći dostojnog naslednika. Jedan takav se ogleda u vidu Ćabija Alonsa, ali šta ako Španac ne dođe?

Izvesno je da će i Bajern Minhen krenuti po Alonsa i zato je Liverpul proširio listu potencijalnih zamena za sadašnjeg trenera na još dva imena.

Prvo je ono aktuelnog selektora Nemačke - Julijana Nagelsmana. Nemcu po završeku Evropskog prvenstva ističe ugovor sa reprezentacijom i biće slobodan agent.

To odgovara "crvenima" koji bi bez velikih problema mogli da dobiju 36-godišnjeg stručnjaka koji je i ranije bio veoma cenjen na "Enfildu".

Drugo ime je aktuelnog trenera lisabonskog Sportinga Rubena Amorima. Ovaj 39-godišnji Portugalac radi fantastične stvari sa "lavovima".

O tome govori i letošnje interesovanje Čelsija koji je hteo da vidi Amorima na klupi pre Poketina, ali je ovaj to odbio.

Interesovanje Liverpula već ne bi. Problem je samo što bi slavni engleski klub morao Sportingu da plati određeno obeštećenje za trenera.

Kako je Sporting platio Bragi 10.000.000 evra za sjajnog stručnjaka (treći najskuplji trenerski transfer u istorji, zanimljivo je da prvo mesto drži baš Nagelsman), čini se da bi cifra bila daleko veća.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading