OVAJ ODGOVOR JE ČEKALA SRBIJA Supertalentovani biser Bajerna otkrio da li bira "orlove" ili Nemačku

09:26 | 26-02-2024

Fudbal 0

Čini se da je definitivno doneo odluku...

Aleksandar Pavlović
AP/Angelika Warmuth

Aleksandar Pavlović (19) pružio je još jednu blistavu partiju u dresu Bajerna. Ovaj put u mukotrpnoj pobedi u derbiju Bundeslige protiv Lajciga sa 2:1.

Čak je trener BavaracaTomas Tuhel mnoge je iznenadio kada je reprezentativca Kimiha „izmestio“ iz veznog reda i vratio ga na desnog beka, hde odavno nije igrao, kako bi Pavlović dobio mesto u veznom redu i nastavio kontinuitet odličnih partija.

Srbin je mirno i inteligentno odradio posao ostavjaući malo prostorima fudbalerima Lajpciga da organizuju igru i prete Nojeru.

OVO JE STRAŠNO Igrači se hvatali za glavu, dozivali pomoć, a sve zbog STRAŠNE POVREDE kolege (VIDEO)

FK Bajern Minhen, Aleksandar Pavlović EPA-EFE/Ronald Wittek
 

Posle meča, Pavlović je otkrio da bi voleo da brani boje Nemačke.

– Evropsko prvenstvo na svom terenu bio bi moj san. Videćemo šta će se desiti u budućnosti – rekao je Pavlović za nemačke medije.

Domaći izdanak (Pavlović je rođen u Minhenu) dobio je veliku pohvalu od Lotara Mateusa, nekada najboljeg svetskog fudbalera, trenera Partizana i stručnog konsultatnta na TV.

- Da, naravno! - rekao je Mateus za Skaj tokom utakmice na pitanje da li je Pavlović igrač za reprezentaciju Nemačke.

Pavlović trenutno igra za DFB U20 reprezentaciju, za koju je do sada nastupao dva puta. Ali, Mateus šalje jasnu poruku savezu i selektoru Julijanu Naglesmanu.

- Zovite ga odmah u reprezentaciju, za dve godine biće kasno! - nema dilemu Mateus i na neki način kvari planove FSS i selektora Dragana Srojkovića koji pomno prati Pavlovića, kontaktira njegovog oca i pokušava momka da privoli da igra za Srbiju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading