OKRŠAJ SRBA U RIMU Svilar uspešniji od VMS-a, pričaće se o Dibalinoj istorijskoj partiji

21:50 | 26-02-2024

Fudbal 0

Fantastičan duel i prava goleada u okršaju Rome i Torina.

paolo dibala, fk roma
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Imala je Srbija nekoliko predstavnika u večerašnjem okršaju u Rimu. Glavni su bili - golmani. Ne može se reći da su bili uspešni pošto su primili pet golova, ali se na kraju radovao Mile Svilar - 3:2.

Dobio je mali okršaj sa Vanjom Milinkovićem Savićem i njegovim Torinom koji je pognute glave napustio italijansku prestonicu.

Svakako, veće za pamćenje je imao Paolo Dibala. Argentinac je večeras postigao het-trik što mu je bila prva takva utakmica još od 2018. godine!

Da nije imao toliko problema sa povredama, sigurno je da bi popularni "La Hoja" imao i više ovakvih, spektakularnih, noći.

Načeo je Dibala Torino u 42. minutu golom iz penala. Prevario je dobrano u toj situaciji našeg Milinković Savića.

Potom je Argentinac malo pre isteka časa igre ponovo vratio Romu u vođstvo, da bi u 69. minutu zaokružio sjajno izdanje.

Uspeo je Torino da unese malo neizvesnosti u konačan rezultat u 89. minutu autogolom Dina Hujisena, štopera na pozajmici u Romi iz Juventusa.

Jedino je za Torino danas pogodio Duvan Zapata u 44. minutu. Tada je doneo izjednačenje tik pred poluvreme, da bi se ispostavilo da će Dibalin šou i odlična igra Rome u drugom delu odneti prevagu na utakmici.

Standings provided by Sofascore

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading