"SANJAŠ DA BUDEŠ DOSTOJAN OVOGA" Dejan Joveljić objavio sliku sa Mesijem, a onda se dotakao i Đokovića

08:16 | 27-02-2024

Fudbal 0

Evidentno je da mu je ovo jedan od najvećih momenata u karijeri.

Dejan Joveljić i Lionel Mesi
EPA-EFE/ALLISON DINNER SHUTTERSTOCK OUT

Srpski fudbaler Dejan Joveljić upisao se u strelce na otvaranju MLS sezone, postigavši gol u meču između Los Anđeles Galaksija i Intera iz Majamija, koji je završen bez pobednika rezultatom 1:1.

Ova utakmica bila je dodatno upečatljiva jer je Joveljić postigao gol u duelu sa argentinskom fudbalskom legendom, Lionelom Mesijem.

Iako je pogodak Joveljića iz 75. minuta bio blizu da donese Galaksijima trijumf, Mesi je u drugom minutu nadoknade vremena izjednačio rezultat, ostavljajući oba tima sa po bodom.

MESI SE I DALJE "ŠLEPA" NA MUNDIJAL? Novaku će konkurencija biti Argentinac, a o tome bruji ceo internet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Joveljic (@joveljic)

Dodatnu čar ovom događaju dali su prisustvo teniske zvezde Novaka Đokovića i košarkaške legende Vlada Divca, koji su sa tribina bodrili ekipu Galaksija.

Po završetku meča, Joveljić je imao priliku da se druži i razgovara sa pomenutim dvojcem.

- Кada pred najboljim navijačima igraš protiv najvećih, sanjaš da se budeš dostojan prilici. Srećan sam što sam postigao gol pred najvećim teniserom svih vremena Novakom Đokovićem i košarkaškom legendom Vladem Divcem, ali voleo bih da smo upisali pobedu pred rekordnim brojem navijača kod kuće. Imamo velike ciljeve za ovu sezonu i jedva čekamo da ponovo zaigramo pred najboljim navijačima na svetu.

Dejan Joveljić, nekadašnji napadač Crvene zvezde, trenutno igra svoju četvrtu sezonu za Galaksi, a na osnovu sjajnog početka, očekuje se da ova sezona bude posebno uspešna za talentovanog srpskog fudbalera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari(0)

Loading