ŠOK U SVETU FUDBALA Nekadašnji fudbaler Arsenala i reprezentativac je u komi!

10:48 | 27-02-2024

Fudbal 0

Nadamo se da će se sve završiti kako treba.

Kristofer Olson
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Uznemirujuće vesti dolaze iz danskog Midtjilanda gde se trenutno nalazi reprezentativac Švedske, Kristofer Olson.

Fudbaler se trenutno nalazi u indukovanoj komi i koristi respirator, saopštio je njegov klub, odlučujući da stavi tačku na špekulacije koje su se pojavile u poslednje vreme.

ZAKAZAN HITAN SASTANAK Piksi steže obruč oko velikog talenta, Srbija ne odustaje

 

 

 U pozadini sve češćih glasina i nagađanja o razlogu odsustva Kristofera Olsona osećamo se prinuđenim da sa ovom objavom izađemo u javnost. Ovaj 28-godišnji reprezentativac Švedske izgubio je svest u svom domu u utorak 20. februara i prebačen je u Univerzitetsku bolnicu u Arhusu, gde je hospitalizovan i na respiratoru - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Kristofer Olson je zahvaćen naizgled akutnom bolešću u vezi sa mozgom, koja nije posledica samopovređivanja bilo koje vrste, niti je uzrok posledica spoljnih faktora. Tim vodećih danskih medicinskih stručnjaka trenutno radi pod velikim pritiskom da postavi dijagnozu i započne pravi tretman.

- Od prijema, Kristofer je okružen svojom užom porodicom i delovima osoblja FK Midtjiland, a leče ga specijalisti iz ove oblasti. FK Mitdjiland hitno traži od javnosti da pokaže poštovanje i razumevanje, kako bi Kristofer, porodica i lekari dobili neophodan mir kako bi obezbedili što bolji Kristoferov oporavak. Svi u klubu su naravno duboko pogođeni Kristoferovom iznenadnom bolešću i naše misli i puna podrška za Kristofera.

Kristofer Olson, nekadašnji igrač Arsenala, kao i AIK, Krasnodara i Anderlehta, suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim izazovima. Ovaj iskusni fudbaler, koji je član Midtjilanda od 2017. godine, hospitalizovan je zbog ozbiljnog stanja u kome se nalazi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading