Čuveni britanski magazin LAŽIRAO PRIČU O SRPSKOJ FUDBALSKOJ LEGENDI: Bio sam najskuplji promašaj... Ili ipak ne?

14:37 | 27-02-2024

Fudbal 0

Neverovatno je da se ovakve stvari dešavaju.

Mateja Kežman
EPA

Naime, Kežman je postao ponosni vlasnik luksuznih apartmana smeštenih u srcu planinskog venca.

"Bio sam promašaj Čelsija i Premijer lige, ali sada imam odmaralište sa pet zvezdica na planini u Srbiji", naslov je britanskog "Sana" o Mateji Kežmanu.

"San" je jedan od najpopularnijih britanskih tabloida, pa ne čudi što su "lažirali" izjavu srpskog asa kako bi privukli pažnju čitalaca.

U prvom planu nije njegova fudbalska karijera, nego poslovni poduhvat i to veoma uspešan. Čuveni napadač Partizana, nekadašnji reprezentativac Srbije i igrač Čelsija, PSV-a,  PSŽ-a, Fenerbahčea, Atletiko Madrida, Zenita... posle igračke karijere postao je fudbalski menadžer, agent je našeg Sergeja Milinković Savića, a već godinama nije deo javne i medijske scene. Mir je pronašao na Kopaoniku, daleko od grada, a potom je uplovio u unosan biznis.  

VLAHOVIĆ NA RUCI NOSI VRTOGLAVU CIFRU Neće vam biti dobro kada vidite cenu novog sata srpskog napadača (FOTO)

Portal poznat po svojim specijalizovanim rangiranjima i analizama nedavno je sastavio tim sa najvećim promašajima u istoriji Čelsija, a ime Mateje Kežmana našlo se među izabranima. Međutim, sadašnji životni put bivšeg napadača usmerio se prema nečemu mnogo drugačijem.

"Kežman je vlasnik velelepnog odmarališta na sprskoj planini. Okreženo je divljinom, pruža mir i tišu, poseduje neverovatne spa tretmane. Smešten je na Kopaoniku, a Kežmanovi apartmani su pravo mesto za oporavak i uživanje posle skijanja, nude jedinstveno spa iskustvo, opuštajuću atmosferu", piše "San".

Kežmanovi apartmani predstavljaju kompleks od četiri luksuzne kuće, opremljene najsavremenijim sadržajima. Cena noćenja prelazi 350 evra, obezbeđujući posetiocima ne samo udoban smeštaj već i priliku za avanturističke aktivnosti tokom cele godine. Bilo da je reč o skijanju zimi ili istraživanju planinskih staza na e-biciklima tokom leta, ovo odmaralište pruža bogat izbor aktivnosti.

"Poseduju vhunski opremljene spavaće sobe, kuhinju, sopstveni privatni spa centar na otvorenom, đakuzi, sopstvenu zatvorenu hidromasažnu kadu koja je savršena za beg od hladnoće, bazen... Naravno, zagarantovan je  izvanredan pogled na prirodno okruženje", dodaje pomenuti portal.

Osim toga, posetioci mogu uživati u restoranu sa rustičnim i finim jelima, koji nudi izvanrednu kombinaciju francuske, italijanske i domaće kuhinje. Kežman, koga je doveo Žoze Murinjo u Čelsi 2004. godine, danas se uspešno bavi ugostiteljstvom, pružajući svojim gostima nezaboravan boravak u planinskom raju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading