SRBI NAPRAVILI POTPUNI HAOS U SVLAČIONICI Radonjić ućutkivao protivnika, a sada je poznat i razlog

18:20 | 28-02-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Majorke su bili izuzetno raspoloženi u svlačionici posle pobede protiv Real Sosijedada i plasmana u finale Kupa Kralja

FK Majorka
Foto: Printscreen Twitter

Majorka se plasirala u finale Kupa Kralja, a u centru pažnje je bio Nemanja Radonjić koji je postigao pogodak iz penala u pretposlednjoj seriji protiv Real Sosijedada. 

Tako je nakon 0:0 na Majorci, meč u San Sebastijanu završen takođe bez pobednika (1:1), golova nije bilo ni u produžecima, pa je rasplet viđen tek nakon ponoći kada su igrali gostujućeg sastava bili prisebniji sa "bele tačke" i nisu promašili niti jednom, za razliku od Ojarzabala i Mendeza. 

Potom je, naravno, došlo do velikog slavlja fudbalera Majorke, a među njima su dominirala trojica srpskih reprezentativaca - Predrag Rajković, Nemanja Radonjić i Matija Nastasić, a španska "Marka" navodi da su baš oni bili glavni posle meča kada je reč o slavlju u svlačionici. 

NASTASTIĆ HEROJ MAJORKE Srbin pogodio u 88. minutu za zlata vredan bod (VIDEO)

I ne samo da su slavili, nego su stigli i da "prozivaju" protivnički tim. Rajković, Radonjić i ostali su posle utakmice na Instagram "lajvu" stavljali prst na usta i utišavali sve iz Real Sosijedada, što je odgovor Mikelu Merinu koji je pre samo deset dana doneo pobedu ovom timu u 90. minutu, pa je proslavio na takav način. Iako je pokušavao da smiri strasti govoreći da je zapravo na taj način posvetio gol svojoj izabranici (!?), igrači Majorke se nisu dali prevariti. 

"- U svlačionici Majorke nisu imali razumevanja za potez Merina i odmah su hteli da ga podsete na njegov potez nakon poraza u Kupu Kralja. Radonjić je na primer ućutkivao navijače, ali nije jedini - piše španska "Marka" i podseća da je ipak Majorka izašla kao pobednik u ovoj drami.

Majorka će inače u finalu Kupa Kralja igrati sa boljim iz duela Atletiko Madrida i Atletik Bilbaoa. U prvom meču klub iz Baskije je slavio na gostujućem terenu 1:0. Finale je 6. aprila na "La Kartuhi" u Sevilji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading