HRVATI PONOVO ZGROZILI SVE Navijači Hajduka iz Splita "odsekli" glavu šefu sudijske komisije (FOTO)

21:05 | 28-02-2024

Fudbal 0

Bizaran transparent

FK Hajduk Split
EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Navijači splitskog Hajduka, popularna "torcida", reagovala je na poslednju VAR buru i izjave šefa sudijske komisije Bruna Marića.

Marić je u sredu održao konferenciju za medije kako bi objasnio šta se događalo u komunikaciji između VAR sobe i glavnog sudije meča Varaždina i Hajduka Frana Jovića (1:1).

U javnost je "procurio" snimak komunikacije sudija u kojem se, uz psovke, "većalo" zbog čega glavni sudija nije konsultovao VAR sobu zbog spornog duela Livaje i strelca gola za domaće.

Gol je, na kraju, priznat.

Snimak komunikacije suija i činjenica da je gol Varaždina priznat, izazvao je bes navijača Hajduka, ali i splitskog kluba, pa je tako ranije danas predsednik Hajduka Lukša Jakobušić, zatražio objašnjenje od Marića i njegove komisije.

U međuvremenu, oglasila se u navijačka grupa "torcida".

- Skandalozan ste koktel neznanja, podlosti i kriminala na svim nivoima. Vi ste gnojni čir hrvatskog fudbala koji zaudara, ma koliko god se, sa medijskim poslušnicima, trudili ušminkati svoje nakazno lice. Danas ste, po ko zna koji put, uprkos svim dokazima, pokušali izmanipulirati i prevariti javnost, ali svaki vam je pokušaj uzaludan jer nas vaše igrice jačaju i bude vojsku koja će stati u obranu Hajduka i njegovih interesa. Igra nije gotova, igra je tek počela - objavila je "torcida".

Uz objavu stoji slika transparenta sa odsečenom glavom Bruna Marića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading