KAKVA BI TO BOMBA BILA Halandov agent "ulovljen" u Španiji, da li je ovo znak da odlazi iz Sitija?

13:36 | 29-02-2024

Fudbal 0

To bi bio neverovatan transfer.

Haland
AP Photo/Dave Thompson

Fudbalska scena uzburkana je novim razvojem događaja oko norveškog napadača Erlinga Halanda, koji trenutno brani boje Mančester sitija. Dok je Haland nedavno izjavio da je zadovoljan u Engleskoj, sve izgleda kao da stvari nisu tako jednostavne.

Naime, agent ovog talentovanog fudbalera primećen je u Španiji, izazivajući bujicu špekulacija o mogućem prelasku u Barselonu.

Postavlja se pitanje da li su pregovori već u toku i da li je Halandov dolazak na Nou Camp samo pitanje vremena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

TUŽAN KRAJ KARIJERE Potvrđena kazna zbog dopinga, Pogba na hlađenju četiri godine

Španski mediji prenose da je uprava Barselone izuzetno zainteresovana za dovođenje Halanda, smatrajući da bi prisustvo ovakvog igrača bilo ključno za postizanje vrhunskih rezultata.

Ipak, i Mančester siti i Barselona suočavaju se sa istragama zbog prekršaja finansijskog fer-pleja. Mančester ima na svom kontu 114 prekršaja, dok španski tim ima određene probleme u vezi sa slučajem Negreira.

Haland je stigao u Mančester siti 2022. godine, a za relativno kratko vreme na terenu je ostvario impresivne rezultate - 53 gola na 56 odigranih utakmica.

Pre toga, bio je ključni igrač u redovima Borusije i Red Bula Salcburga. Svojim talentom i golovima, Haland je postao jedan od najprepoznatljivijih fudbalskih talenata na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading