UŽAS U ŠPANIJI Navijači Atletik Bilbaa "poslati da ubiju" pristalice Atletiko Madrida

10:30 | 01-03-2024

Fudbal 0

Užasno svedočenje sa Pirineja i gomila incidenata.

FK Atletik Bilbao
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Prošao je Atletik Bilbao u finale Kupa kralja. Eliminisao je Atletiko Madrid sa ukupnih 4:0, ali se u Španiji više priča o incidentima pre utakmice.

Naime, kako svedoči jedna navijačica Atletiko Madrida, navijači "jorgandžija" su prošli kroz pravi pakao kada je na njih nasrnula grupa od oko 60 navijača Atletik Bilbaa.

- Sve je loše bilo organizovano. Fudbalski klub Bilbao je još ranije izvestio kako neće biti posebnog mesta za okupljanje, ni parkinga za autobuse sa gostujućim navijačima. Ostavili su ih na ulicama i poručili kako svako može da ide gradom kako želi, znali smo da je klopka - rekla je Ana Marija Karenja.

Kako se dalje navodi, jedna grupa navijača odlučila je da ode na večeru pred utakmicu, a potom je uletela druga grupa navijača, a u celom haosu jednom detetu je isečeno lice, a drugo je udareno bocom u glavu?!

- Ne razumemo. Šta smo trebali da uradmo? Obavestiti sve da smo u lokalu, da smo napadnuti? Oni su ušli unutra sa ciljem da nas pobiju, a pomoći nigde nema - dodala je ona.

Navijači su potom pozvali Hitnu pomoć, a tada je naišao novi talas u kojem je jedna devojka dobila udarac dok je ispred restorana pušila cigaretu, a suprug povređene smatra da je tom prilikom dobila prelom vilice.

Zaista jezive scene iz Španije...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading