ISTINA ĆE POBEDITI MOJ KRALJU Posle suspenzije Pogbina supruga poslala moćnu poruku

06:00 | 02-03-2024

Fudbal 0

Supruga Pola Pogbe (30) podelila je prkosnu izjavu nakon što je bivši francuski reprezentativac dobio četvorogodišnju suspenziju, zbog doping prekršaja. Bio je pozitivan na zabranjenu supstancu DHEA koja podstiče proizvodnju testosterona i nastavak karijere pod velikim je znakom pitanja.

Pogba i njegova žena
Printscreen/Instagram

Pogbina suspenzija traje do 10. septembra 2027, što znači da mu neće biti dozvoljeno da se vrati dok ne napuni 34 godine, mada planira da uloži žalbu.

- Tužan sam, šokiran i slomljenog srca što mi je oduzeto sve što sam izgradio u svojoj profesionalnoj igračkoj karijeri. Nikada nisam svesno ili namerno uzimao bilo kakve suplemente koji krše antidoping propise – rekao je Pogba.

Pogbina supruga, bolivijska manekenka Marija Zulaj Salaues (30) sa kojom ima dvoje dece, je podelila podršku na Instagramu, napisavši:

- Istina će uvek pobediti moj kralju, ostani jak kao što si uvek bio.

Multi Marija

Marija je studirala poslovnu administraciju na Univerzitetu u Boliviji, ali nije završila školovanje jer se fokusira na posao agenta za nekretnine.

Zatim je radila kao dizajner enterijera, a potom renomirani model mnogih poznatih brendova. Muslimanske je veroispovesti, od udaje za Pogbu.

Juventus još nije komentarisao situaciju, ali izveštaji tvrde da je Pogbin klub spremani da raskine ugovor.

Pošto je njegova fudbalska budućnost pod znakom pitanja Francuz, koji govori italijanski, španski i engleski, mogao bi da okonča karijeru.

A od brata, iznuda

U avgustu 2022. otvorena je istraga nakon navoda da je Pogba žrtva zavere za iznudu u koju su bili uključeni njegov brat Matijas, prijatelji iz detinjstva, lekari, veštičari... Pogba je francuskoj policiji otkrio da su ga fizički „zarobili prijatelji iz detinjstva“ i „dva naoružana čoveka“ tražeći od njega 13 miliona evra.

Velike sume novca tražene se kako bi se izbeglo širenje video snimaka koji ga, navodno, kompromituje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading