MILOJEVIĆ SVESTAN VAŽNOSTI UTAKMICE PROTIV TSC-A Izaći ćemo u najjačem mogućem sastavu, oni poseduju mnogo kvalitetnih igrača

17:50 | 01-03-2024

Fudbal 0

Težak posao imaće Crvena zvezda koja ide na megdan aktuelnom viceprvaku Superlige Srbije

Vladan Milojević
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Fudbaleri Crvene zvezde će u okviru 23. kola Superlige Srbije gostovati TSC-u u Bačkoj Topoli, a to će im biti ozbiljna provera pred "večiti" derbi koji je na programu u subotu od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić". 

Crno-beli su za sada prvi na tabeli i imaju jedan bod više od Crvene zvezde, tako da crveno-beli ne bi smeli da naprave kiks ukoliko hoće da odbrane titulu koju su osvojili prošle godine. 

Zbog toga, pred meč sa TSC-om, Vladan Milojević je govorio o protivniku.

- Snaga ekipe TSC je baš u kolektivu. Imaju dosta igrača od kojih preti opasnost, a sigurno da je Vulić jedan od njih. Poseduju dosta talentovanih, dobrih igrača, koji su kroz kontinuirani rad u prethodnom periodu sa gospodinom Lazetićem došli do nivoa igre koji je jako dobar, a to pokazuju i rezultati. Ne možemo da kažemo da je TSC ekipa koja zavisi samo od jednog igrača - istakao je Milojević.

Milojević Fk Crvena Zvezda
 

VAŽNO OBAVEŠTENJE Oglasila se Zvezda pred večiti derbi, ukoliko želite na utakmicu - požurite

On je rekao i da se od Zvezde mora očekivati najjači mogući tim.

- Mislim da svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv TSC-a ćemo izaći u što jačem mogućem sastavu, ne obazirem se na kartone. 

Dotakao se Milojević i Šerifa Endiajea.

- Ne radimo individualno. Radimo po programu sve ono što treba da radimo sa svim igračima. Drago mi je da je Endiaje jedan igrač koji je dobro radio od priprema. Vredan je i trudi se, kao i svi ostali igrači. Uvek kolektiv izbaci pojedinca. Imamo dosta fudbalera koji su kasnili i nisu prošli pripreme, nisu se integrisali u sistem, nisu ni na zavidnom nivou fizičke pripreme. Nažalost na svemu tome moramo da radimo u hodu. Nadam se da će i oni veoma brzo biti sto posto spremni.

Protiv TSC-a bi trebalo na terenu da se nađe i Aleksandar Katai.

- Aleksandar Katai će putovati sa ekipom na meč protiv ekipe TSC. Trenirao je tokom cele nedelje sa timom i konkurisaće za sastav.

Iako je prošlo tek tri utakmice, Milojević kaže da je zadovoljan.

 - Nikada u potpunosti nisam zadovoljan, uvek smatram da ekipa može bolje. Reakcije su pozitivne, oduševljen sam zalaganjem, pristupom i odnosom na treninzima. Nekoliko igrača je kasnilo na pripreme i još uvek nisu na maksimalnom nivou kada je u pitanju fizička priprema. Polako slažemo kockice tima.

Glavna napadačka uzdanica TSC-a, Miloš Pantović je debitovao za Zvezdu baš dok je trener bio Vladan Milojević.

- Pantović je talentovan igrač i izrastao je u dobrog fudbalera. Ima veliki potencijal. Mislim da može i više od ovoga što trenutno pokazuje. Nadam se da će u budućnosti biti nosilac srpskog fudbala i reprezentacije. Mnogo igrača TSC je pokazalo veliki napredak u igri i odnosu. Zasluge idu Žarku Lazetiću i vrlo dobrom sistemu ekipe TSC, koji drži tim dugo na okupu. Lepo nas prezentuju na međunarodnoj sceni, te se nadam da će dosta dobrih igrača da iznedre u budućnosti – zaključio je Vladan Milojević. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading