MAKSIMOVIĆEVA SEZONA KARIJERE Srbin pogodio, u Hetafeu će se gorko kajati što ide

21:20 | 02-03-2024

Fudbal 0

Još jedna odlična partija srpskog reprezentativca i novi gol koji je postigao.

Nemanja Maksimović
EPA-EFE/Kiko Huesca

Gorko će se kajati u Hetafeu što na kraju sezone ostaju bez Nemanje Maksimovića. Srbin će od leta zaigrati u dresu Panatinaikosa i to posle sezone života.

Bio je precizan Maksimović večeras. Postigao je ukupno četvrti gol ove sezone, ali ni to nije bilo dovoljno Hetafeu da slavi protiv Las Palmasa - 3:3!

Fantastična utakmica u predgrađu Madrida. Sve je prštalo od prilika, golova i dobrih poteza. Zaista je publika imala šta da vidi...

Poveo je Hetafe golom Haimea Mate u 11. minutu, da bi samo tri minuta kasnije fantastični Mejson Grinvud duplirao vođstvo domaćina.

Uzvratio je Las Palmas preko Sandra Ramireza u 35. minutu, da bi Maksimović, upravo na asistenciju Mate, zakucao loptu u mrežu u smiraj prvog dela igre.

Zanimljivo je da srpskom vezisti nedostaju samo još dva gola da nadmaši učinak najefikasnije sezone u karijeri kada je branio boje Astane.

Ipak, Las Palmas je odbio da se preda. Za samo sedam minuta su Serhi Kardona i Munir el Hadadi bili precizni i ostavili domaćina bez planirane pobede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading