BAVARCI, GLEDATE LI OVO? Bajernu titula izmiče iz ruke - Leverkuzen nastavio neverovatan niz

19:00 | 03-03-2024

Fudbal 0

Igraju zaista sjajno.

FK Bajer Leverkuzen
EPA/Christopher Neundorf

Bajer Leverkuzen je nastavio svoju pobedničku seriju u Bundesligi, osvojivši nove bodove u 24. kolu prvenstva, ovog puta savladavši Keln rezultatom 2:0 (1:0) na njihovom terenu.

Ova pobeda produžava niz nepobedivosti Bajera na 34 utakmice u svim takmičenjima.

Ekipa Ćabija Alonsa nastavlja da blista na terenu. Osvojiti titulu nije samo san već stvarnost za Leverkuzen, posebno kada se uzmu u obzir rezultati glavnog konkurenta, Bajern Minhena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

BOMBA RAŠFORDA UTIŠALA "ETIHAD" Spektakularan pogodak u derbiju Mančestera (VIDEO)

Gostima je posao olakšan već u 14. minutu kada je posle intervencije VAR-a odlučeno da težak prekršaj Tilmana bude kažnjen crvenim kartonom, menjajući prethodnu odluku sudije koji je prvobitno pokazao žuti karton. Leverkuzen je iskoristio svoju brojčanu prednost.

Prvi gol postignut je u 37. minutu kada je Frimpong, desni bek tima, zatresao mrežu Kelna. Ovo je bio konačan rezultat prvog poluvremena. Dominacija Leverkuzena se nastavila i u drugom delu, a konačnih 2:0 postavio je Grimaldo, levi bek ekipe Alonsa, u 73. minutu, čime je produžen niz od 34 meča bez poraza u svim takmičenjima.

Pobedom, Bajer Leverkuzen je povećao bodovnu razliku u odnosu na drugoplasirani Bajern. Lider Bundeslige sada ima 64 boda, što je deset više od Bavaraca, sa deset kola do kraja sezone. Sa druge strane, Kelnu je ostalo 17 bodova i zauzima 16. mesto na tabeli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading