CRNO-BELA OPSADA MARAKANE Nezapamćeno interesovanje navijača Partizana za predstojeći derbi

12:45 | 04-03-2024

Fudbal 0

Sve nam ovo obećava sjajnu fudbalsku predstavu.

FK Crvena zvezda FK Partizan
Alo/Marko Metlaš

Uoči 172. večitog derbija, koji ima ogroman značaj u šampionatu, tenzije rastu između navijača Crvene zvezde i Partizana. Sa svega jednim bodom prednosti, Partizan ima priliku da se distancira od rivala, dok je Zvezdi imperativ pobede kako bi preuzela vođstvo.

Interesovanje za ovaj derbi dostiže neverovatne razmere među navijačima oba kluba, čime se stvara atmosfera koja se retko viđa. Zvezda je pod pritiskom da pobedi kako bi ostala u trci za titulu, dok Partizan, u slučaju trijumfa, može da ostvari značajan korak ka osvajanju šampionske titule posle šest godina.

Očekuje se da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta, s obzirom na akciju kojom su navijači Zvezde dobili karte za derbi prilikom dolaska na prethodni meč sa Čukaričkim.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KLADIONICE REKLE SVOJE Partizan dugo nije bio ovako ponižen pred derbi

FK Partizan FK Crvena zvezda Foto Alo/Marko Metlaš
 

Nasuprot prethodnim godinama, kada južna tribina često nije bila popunjena, sada se predviđa potpuno drugačija slika. Interesovanje navijača Partizana za derbi na Marakani je nezapamćeno, delimično podstaknuto njihovim bojkotom domaćih utakmica tokom sezone, uz redovan dolazak na gostovanja.

Iako južna tribina često nije bila u potpunosti popunjena u prethodnim derbijima, ovaj put se očekuje potpuno drugačija slika. Mobilizacija Grobara, podstaknuta sezonskim bojkotom, dovela je do masovnog prisustva navijača na gostujućim terenima, a sada postoji i veliko interesovanje za južnu tribinu Marakane.

Prodaja karata za navijače Partizana je započeta 9. marta, a trenutno su dostupne u Merkatoru, a od srede i na blagajnama u Humskoj. Navodi se da su crno-beli kupili značajan broj karata, čime se očekuje puna južna tribina.

Sve ovo ukazuje na to da će 172. večiti derbi možda biti jedan od najuzbudljivijih i najbolje podržanih u poslednjih deset godina. Ispunjen stadion Marakane obećava spektakularnu atmosferu, a pravi doživljaj očekujemo u subotu od 17 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading