KREĆE RASPLET OKO JOVIĆEVE SUDBINE U sve umešan i Zlatan Ibrahimović

19:30 | 04-03-2024

Fudbal 0

Kakva budućnost čeka srpskog napadača?

Jović
Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Mnogo se piše o Luki Joviću poslednjih nedelja. Za razliku od prvog dela sezone, sada na sreću - po dobrom. A kada je već tako, vreme je polako krene i rasplet oko sudbine srpskog napadača.

Naime, Jović ima ugovor sa Milanom do kraja ove sezone uz opciju kluba da automatski produži saradnju i na narednu sezonu.

Međutim, "roso-neri" razmatraju da bivšem igraču Crvene zvezde, Ajntrahta i Real Madrida ponude novi dvogodišnji ugovor!

Navodno je već oko toga konsultovan i njegov menadžer Fali Ramadani koji bi krajem marta trebalo da se stigne u Italiju na pregovore sa čelnicima italijanskog giganta, prenosi Kalčo Merkato.

To što Milan želi da zadrži Jovića ne mora nužno da znači da će se i desiti. Oko svega je konsultovan i Zlatan Ibrahivmoić kojem se nije svidela reakcija srpskog napadača tokom meča sa Moncom kada je dobio crveni karton.

Otuda bi nekada legendarni golgeter da se još malo sačeka, pruži Joviću šansa, a potom donese i konačna odluka oko dalje saradnje.

Ključni mečevi bi mogli da budu protiv Slavije u Ligi Evrope kada se očekuje da Srbin bude startni napadač umesto Olivijea Žirua koji će za te mečeve da odmara kako bi sačuvao snagu za Seriju A.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading