ONI SU NEPOŽELJNI NA DERBIJU Spisak sudija koje Zvezda i Partizan ne žele da vide

11:10 | 05-03-2024

Fudbal 0

Čini se da ovo nigde drugde ne postoji osim u Srbiji...

ata
ATA Images

Uskoro nam sledi još jedan večiti derbi, drugi u ovoj sezoni. Umesto fokusa na neizvesnu sezonu u srpskom fudbalu i na strategiju za pobedu na terenu, više se pažnje posvećuje vanfudbalskim temama koje su postale uobičajene kod nas.

Umesto priprema za utakmicu, sastavljanja tima i taktike, crveno-beli i crno-beli su zauzeti raspravama o sudijama, odnosno o onima koje ne bi voleli da vide na terenu. Ovo je oblast koja bi trebalo da bude u nadležnosti FSS-a i sudijske organizacije, ali sada postaje glavna tema za oba kluba.

Prošlog vikenda, obe strane su se oglasile saopštenjima u vezi sa ovom kontroverznom temom u srpskom fudbalu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SJAJNE VESTI ZA MILOJEVIĆA Dobri signali oko dvojca za derbi, ali ga može zabrinuti jedna stvar

ata ATA Images
 

Iz Ljutice Bogdana su jasno izneli da ne žele Srđana Jovanovića, koji važi za najboljeg srpskog sudiju, tvrdeći da je pristrasan prema Partizanu. Sa druge strane, iz Humske su napadali Jovanovića, posebno nakon incidenata na meču sa Vojvodinom 2019. godine.

Ovo je izuzetno čudna situacija s obzirom na to da Jovanović ima poverenje UEFA i sudi mečeve od velikog značaja poput Lige šampiona i Lige Evrope. Ipak, u domaćem prvenstvu nije dobrodošao. Slična situacija bila je i sa Jovanovićevim prethodnikom, Miloradom Mažićem, dok Partizan ne želi da na centru vidi Danila Nikolića.

Jovanović i drugi sudije nisu jedini koje večiti ne žele da vide na terenu, a sudijska komisija mora da vodi računa o ovim zahtevima.

Ostaje da se nadamo da će ovakve situacije, gde se raspravlja o svemu osim o igri, biti rešene u budućnosti i da će fokus biti na fudbalu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading