OTKRIVENA ISTINA O PAVLOVIĆU Evo kakvu je odluku doneo fudbaler Bajerna - Srbija ili Nemačka?

12:23 | 05-03-2024

Fudbal 0

Sada je sve jasnije.

Aleksandar Pavlović
AP/Angelika Warmuth

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, koju je predvodio direktor „A” tima, Stevan Stojanović, bila je prethodnog vikenda u Minhenu.

Povod odlaska bio je sastanak sa prvotimcem minhenskog Bajerna, Aleksandrom Pavlovićem, i njegovim roditeljima.

PIKSI PRESEKAO Ovo je sastav Srbije koji hvala zalet za EURO

 

 

„Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem, odnosno njegovim roditeljima već nekoliko meseci. Intezivno smo razgovarali i, kada su obaveze obe strane to dozvolile, dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo da se Aleksandru i njegovim roditeljima zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje „A” reprezentacije Srbije da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji naše zemlje. I nema sumnje da ga mi tu vidimo i plan je bio da bude pozvan sada u martu.

Kako nam je rečeno, Aleksandar ne želi da donese odluku u ovom momentu, odnosno ne do završetka Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Apsolutno imamo razumevanje i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone, uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije”, rekao je Stevan Stojanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading