OVO SRBIJA NIJE ŽELELA DA ČUJE Izgleda da je sve gotovo - Aleksandar Pavlović je doneo odluku

12:41 | 06-03-2024

Fudbal 0

Loše vesti...

pavlovic
Heiko Blatterspiel / imago sportfotodienst / Profimedia

Mladi fudbaler Aleksandar Pavlović privukao je pažnju kako nemačkog tako i srpskog fudbalskog saveza svojim izvanrednim igrama u dresu Bajern Minhena ove sezone.

I dok se oba saveza trkaju za njegov amin, prema informacijama poznatog novinara Florijana Pletenberga iz nemačkog Skaj Sporta, trenutno je bliži odluci da predstavlja Nemačku.

Pavlović, rođen u Minhenu i odrastao u tom gradu, navodno će biti pozvan za martovske mečeve mlade reprezentacije Nemačke protiv takozvanog Kosova i Izraela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

CEO SVET PRIČA O BAJERNOVOM SRBINU Nemcu ga žele odmah: On je glavni!

Aleksandar Pavlović Profimedia
 

Takođe, selektor A reprezentacije Nemačke, Julijan Nagelsman, takođe prati razvoj mladog igrača.

Direktor A reprezentacije Srbije, Stevan Stojanović, izrazio je interes za Pavlovićem, uspostavivši kontakt sa njegovim roditeljima, ali je zamolio za strpljenje i iščekivanje mladog igrača do završetka Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Međutim, prema Pletenbergovim izvorima, Pavlović je već doneo odluku da će nastupati za Nemačku. Očekuje se da će se odazvati pozivu Antonija Di Salva da zaigra za mladu reprezentaciju, što bi mu omogućilo da dodatno privuče pažnju Julijana Nagelsmana.

Navodi se da je selektor mlade reprezentacije Nemačke više puta lično pratio igre Aleksandra Pavlovića, poslednji put u sinoćnjem meču Lige šampiona protiv Lacija, gde je mladi fudbaler pružio odličnu partiju i bio među najbolje ocenjenim igračima Bajern Minhena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading