HAOS NA MARAKANI Milojević pred derbi ostao bez bitnog igrača - do kraja sezone!

13:23 | 06-03-2024

Fudbal 0

Šteta.

Vladan Milojević
Marko Metlaš/Alo

Crvena zvezda suočava se sa ozbiljnim izazovima nakon prošlonedeljnog trijumfa protiv TSC-a (3:1), jer su tri ključna igrača pretrpela povrede.

Među povređenima su Aleksandar Dragović, Uroš Spajić i Vladimir Lučić, a poslednji od njih nosi najtežu povredu.

Lučić, talentovano krilo koje je svoje korake započelo na jugu Marakane, završio je sezonu zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Iako je povreda blažeg stepena, zahtevaće hirurški zahvat.

ZA CRNO-BELE "MARAKANA" JE (NE)OSVOJIVA TVRĐAVA Evo kada je Partizan poslednji put pobedio Crvenu zvezdu kao gost (VIDEO)

TSC - Zvezda Marko Metlaš
 

Dok se kapiten Zvezde i Spajić očekuju da se oporave do predstojećeg Večitog derbija sa Partizanom, Lučićeva povreda predstavlja veliki udarac za crveno-bele.

Mladi napadač je bio ozbiljno razmatran kao bonus u startnoj postavi, ali će sada trener Vladan Milojević morati da pronađe alternativna rešenja.

Trenutno se razmatraju tri imena u tri različite linije tima. Ognjen Mimović kao desni bek, iako neiskusan i s ograničenim igračkim vremenom ovog proleća, predstavlja jednu opciju. Marko Stamenić se takođe razmatra za poziciju u veznom redu, iako je to područje s velikom konkurencijom.

Treća opcija može biti Uroš Sremčević u napadu, ali bi to moglo rezultirati smanjenim minutama za Šerifa Ndiajea.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading