SVILAR BLISTAO U POKERU ROME "Petarda" Liverpula, Leverkuzen bio na rubu poraza, ali se ipak izvukao

20:50 | 07-03-2024

Fudbal 0

Roma pobedila Brajton 4:0, Liverpul deklasirao Spartu 5:1, Leverkuzen remizirao sa Karabagom 2:2

Roma
AP Photo/Andrew Medichini

Odličnu partiju za Romu pružio je reprezentativac Srbije Mile Svilar koji je i večeras sačuvao svoju mrežu upisavši tri odbrane.

"Vučica" je povela već u 12. minutu kada je Paulo Dibala iskoristio dodavanje Paredesa i matirao Stila, da bi u 43. Romelu Lukaku iskoristio veliku grešku Danka i udvostručio prednost svoje ekipe.

Brajton nije imao rešenja za ofanzivu Rome koja je stigla do novog gola u 64. minutu kada je Đanluka Manćini iskoristio centaršut El Šaravija i pogodio za veliku radost domaćih navijača.

Konačan rezultat postavio je Brajan Kristante četiri minuta nakon toga i to posle nove asistencije El Šaravija.

Liverpul je bio nemilosrdan protiv praške Sparte.

Povremeni srpski reprezentativac Veljko Birmančević video je silni Liverpul koji je poveo već u šestom minutu posle gola Aleksisa Mekalistera sa penala.

Usledila je kanonada Darvina Nunjeza, Urugvajac je prvo u 25. minutu postigao fantastičan pogodak sa distance, da bi u poslednjim trenucima prvog poluvremena odmerenim udarcem povisio prednost svog tima.

Sparta je upravo posle akcije Birmančevića postigla gol zahvaljujući autogolu Bredlija praktično već u prvom napadu u drugom poluvremenu, ali je Luis Dijaz u 53. minutu doneo Liverpulu ponovo tri gola prednosti.

Salah je pogodio u 84. minutu, međutim gol nije priznat, ali sudija nije mogao ništa kod gola Dominika Soboslaija u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Karabag je bio na pragau nove senacije, pošto je vodio 2:0 protiv Leverkuzena na poluvremenu, ali je Bajer uspeo u nastavku da izbegne prvi poraz u sezoni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading