ŠOK OTKRIĆE Modrić i drugi Hrvati su bili ozbiljno POROČNI: Zaspao je pored WC šolje, obezbeđenje ga stavilo na rame

09:53 | 08-03-2024

Fudbal 0

Ovo niko nije znao.

modric
EPA-EFE/Kiko Huesca

Luka Modrić je jedan od najboljih igrača na svetu, tu nema dileme. Ipak, deluje da se njegova epizoda u Real Madridu polako završava, kao i njegova karijera. Što nije čudno, s obzirom na to da će u septembru napuniti 39 godina.

Hrvatski vezista je u špansku prestonicu stigao iz Totenhema 2012. godine, a u Londonu je, pored svojih partija na terenu, bio poznat i po "učinku" van terena.

BOMBA IZ ZAGREBA Luka Modrić se vraća u Dinamo?

Naime, kako je otkrio njegov bivši saigrač Džermejn Dženas, hrvatski fudbaleri koji su igrali za "spurse" (Modrić, Ćorluka, Pletikosa i Kranjčar), voleli su da popiju:

- Išli smo u izlazak s novim pojačanjima i tu prvi put možete da vidite kakvi su ti novi ljudi. Tu je bio i Modrić, o moj Bože. Svi hrvatski momci su bili klase, ali voleli su da piju. Oko deset sati uveče, osetio sam tapšanje po ramenu, rekli su mi "Džej, treba nam tvoja pomoć" - rekao je, pa potom nastavio:

- Stigao sam do toaleta i video Luku kako spava pored školjke, a njegov Roleks sat odleteo mu je s ruke i morao sam da ga uzmem. Na kraju ga je izbacivač stavio na rame i svi smo ga odneli na spavanje - prisetio se Dženas.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading