ZEMLJOTRES ZBOG JEDNOG ČOVEKA Evo zašto su navijači Dinama užasno vređali Partizan

10:35 | 08-03-2024

Fudbal 0

Frka u Hrvatskoj...

Dinamo
EPA-EFE/ANTONIO BAT

U večeri pobede Dinamo Zagreba protiv PAOK-a, navijači hrvatskog kluba Bed Blu Bojs (BBB) izneli su transparent na severnu tribinu stadiona Maksimir.

Na njemu je pisalo: "Oroši, za koga navijaš?", a uz istaknutu parolu navijači su pevali: "Nek živi ljubav, neki se budi dan, neka svako dete mrzi Partizan".

Denis Oroši novi je član Skupštine Dinamo Zagreba kao saradnik predsednika Mirka Barišića. Prema izvorima iz Karlovca, Oroši je u mladosti bio navijač Partizana, odlazio je na utakmice beogradskih crno-belih, a njegovo imenovanje u skupštinu kluba izazvalo je veliku pažnju.

- Ono što je daleko skandaloznije, upozorava naš izvor iz grada na četiri reke, reč je o nekadašnjem igraču Nogometnog kluba Karlovac, poznatome po velikome prijateljstvu s vatrenim zvezdašem Rajkom Janjaninom, ali još poznatijim kao žestokim navijačem beogradskog Partizana! - piše portal Dnevno.hr.

Zbog ulaska Orošija u skupštinu kluba pred meč Dinamo Zagreb - PAOK oglasili su se navijači hrvatskog kluba. Oni su ukazali na posebne, bratske odnose Partizana i PAOK-a.

- Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti grobari u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za 'crno-bele'? - pisalo je u saopštenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading