PARTIZANOV TIM ZA DERBI Mesta za improvizaciju nema, svi igrači na raspolaganju Duljaju u meču sezone

10:00 | 09-03-2024

Fudbal 0

Vreme je za pravi fudbalski spektakl - Crvena zvezda je domaćin Partizanu u 172. večitom derbiju od 17 sati

FK Partizan
FK Partizan

Crno-beli imaju bod prednosti pred ovaj duel, a tu prednost su stekli pobedom na prošlom derbiju u Humskoj od 2:1, pa će po mnogima ovo biti meč koji mnogo toga može da nam kaže kada je reč o tome ko bi mogao da osvoji titulu prvaka države. 

Teoretski gledano, Partizanu odgovara i bod jer bi opet zadržao prednost u odnosu na večitog rivala, pa su se zato i javile brojne spekulacije oko potencijalnog sastava Partizana. 

Da krenemo od kapitena Svetozara Markovića, koji nije bio sa ekipom sedam dana, ali je ipak pokazao koliko mu je stalo da igra u derbiju, što će i učiniti. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PRAZNIK SRPSKOG FUDBALA NA "MARAKANI" Evo gde možete pratiti okršaj Partizana i Crvene zvezde

Mogle su da se čuju i informacije da Duljaj razmišlja da Bibars Natho počne meč sa klupe i da u poslednjih pola sata pokupa da "dokusuri" večitog rivala. Međutim, bio bi to prevelik rizik. Denil Kastiljo nema potrebno iskustvo, nije sposoban da zaključa loptu kao Izraelac, a još manje ume da podeli pas koji rešava meč. Tu je Natho i ako treba da se pogodi sa bele tačke. 

Najbolji strelac tima Mateuš Saldanja se oporavio od povrede zadnje lože i predvodiće napad crno-belih. On i Gajas Zahid su presudili Zvezdi u prethodnom derbiju u Humskoj.

Igor Duljaj je nagovestio ofanzivu, a ona će biti upotpunjena Aldom Kaluluom i Gohom po krilima, kao i Gajasom Zahidom u manevru. 

Dakle, nema iznenađenja u redovima crno-belih. Sastav bi trebalo da izgleda ovako: Jovanović – Stojković, Marković, Kovačević, Antić – Ovusu, Zahid, Natho – Kalulu, Goh – Saldanja.

Sjajan je bio Samed Baždar u odsustvu Brazilca, ali će šansu da sačeka sa klupe. Isto važi i za Kastilja, Severinu, Nikolića, pa i Filipovića ako se desi neko iznenađenje u zadnjoj liniji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading