PSŽ KRENUO U LOV PO MBAPEOVU ZAMENU Na stolu 200 miliona evra, Barselona na ozbiljnim mukama

13:48 | 09-03-2024

Fudbal 0

Bogati Parižani ne žale novca za Mbapeovu zamenu.

Lamin Jamal
Tanjug/Ap

Ostaje na leto Pari Sen Žermen bez Kilijana Mbapea. Biće teško, praktično nemoguće, pronaći zamenu za fantastičnog Francuza.

Krenuo je šampion Francuske u taj lov. Dodatan problem je i stanje na tržištu pošto nema puno vrhunskih igrača koji su spremni da promene sredinu.

Zato je strategija Pari Sen Žermena da pronađu ogromnog talenta, nekoga ko bi u narednih deceniju i po mogao da dominira fudbalom.

I izbor je pao na Lamina Jamala. Biser Barselone je odavno u prvom timu iako još uvek ima tek 16 godina. Vide Španca bogati Katarani kao novo lice skupocenog projekta.

Spremni su zbog toga da na sto pred Barselonu istresu čak 200.000.000 evra! Na ozbiljnim mukama će biti španski gigant zbog slabe finansijske situacije i ovolika količina novca bi značajno pomogla saniranju brojnih problema.

Ipak, trenutno je Barsa bliža tome da takvu ponudu odbije, takođe smatrajući da je Jamal budući najbolji fudbaler sveta i neko ko bi morao da nosi tim.

Zanimljivo je da je baš Pari Sen Žermen doveo iz Barselone Nejmara za 222.000.000 evra i tada srušio svetski rekord koji je i danas na snazi.

Videćemo da li bi zbog Jamala, Francuzi mogli ponovo da pomere magičnu granicu...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading