POSLEDNJE OBRAĆANJE DULJAJA PRED DERBI Trener Partizana iznednadio uoči meča sa Zvezdom

16:06 | 09-03-2024

Fudbal 0

Poslednji raport trenera Partizana, Igora Duljaja pred 172. "večiti derbi" obradovao je navijače crno-belih, jer je šef stručnog štaba ekipe iz Humske u izjavi za TV Arena sport istako da će lider na tabeli Mozzart Bet Superlige nastupiti u najjačem sastavu.

ata
ATA Images

Dan pred najveći susret srpskog fudbala bila je nedoumica hoće li kapiten Svetozar Marković i Mateus Saldanja biti spremni za ovaj duel, ali sada više nema nikave dileme.

Da, oni će biti starteri!

- Saldanja i Marković su odradili kompletan trening u petak, koji istina nije bio preteran jakog intenziteta, ali su uspeli i to znači da će sigurno biti u timu od početka - rekao je Duljaj.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na pitanje kako se oseća na nešto više od sat vremena pre početka utakmice, šef stručnog štaba Partizana je još jednom ponovio da kod njega nema uzbuđenja.

- Miran sam, a rekao sam i pre ovog meča da on nije odlučujući za titulu. Kada on bude počeo onda će verovatno i rapoloženje početi da se menja, odnosno glava će 'početi da radi'. Igramo protiv jako kvalitetnog rivala, koji je godinama unazad šampion države i mi ćemo se potruditi da budemo najbolji što možemo - rekao je Duljaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading