ŽAL ZBOG PREČKE Zvezdin biser se odlično pokazao u prvom derbiju, ali...

21:10 | 09-03-2024

Fudbal 1

Crveno-beli su propustili nekoliko velikih prilika

Mimović
Fk Crvena Zvezda


Prvi nastup na večitom derbiju u seniorskoj konkurenciji je upisao Ognjen Mimović (2:2). Mladi desni bek je izneo utiske posle susreta i iskazao veliku žal zbog pogođene prečke u drugom poluvremenu.

- Tužni smo jer nismo osvojili tri boda. Igrali smo veoma dobro, ali nam je u pojedinim momentima nedostajala sreća. Idemo dalje po titulu. Ušao sam za nijansu “slabije” u duel. Pogrešio sam nekoliko dodavanja na početku, ali sam se brzo oslobodio pritiska. Zadovoljan sam lično mojom partijom. Izostao je pogodak, a ostaje žal za pogođenom prečkom. Iz mog ugla put lopte do prečke, pa do gol linije je trajao večno. Mnogo mi je žao što lopta nije završila u mreži - počeo je Mimović
 
Igrač rođen 2004. godine ističe da su ga saigrači savetovali pred duel, kao i da će crveno-beli dati maksimum da na kraju sezone postanu šampioni.
 
- Spremam se pred svaku utakmicu identično, ne razmišljam previše da li ću igrati ili ne. Svi saigrači su me savetovali pred meč i pružili veliku podršku. Ima još dosta da se igra do kraja prvenstva, u opticaju je još 40 bodova. Srešćemo se sa večitim rivalom još jednom u plej-ofu, ništa još nije gotovo - rekao je Mimović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Komentari(1)

Loading
Darko

09.03.2024 23:05

Ogi, ti si sampion, samo napred!