PARTIZAN JE OŠTEĆEN Sudijski ekspert ocenio sporne situacije, evo šta je poručio

22:05 | 09-03-2024

Fudbal 1

O ovome će se pričati neko vreme.

ata
ATA Images

Nekoliko sati posle večitog derbija, i dalje se priča o situaciji iz 74. minuta kada je sudija Pavle Ilić dodelio crveni karton Ksanderu Severini, zbog čega je Partizan ostao sa igračem manje protiv Crvene zvezde.

PROVOKACIJA Fudbaler Partizana pokazao SREDNJI PRST posle večitog derbija, društvene mreže BRUJE o ovom potezu (VIDEO)

Kao što je možda bilo i očekivano, o ovoj situaciji se priča i pričaće se, a na televiziji "Arena sport" je sudijski ekspert Zdravko Jokić analizirao posao koji je odradio arbitar na "Marakani":

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

– Sudija koji prvi put sudi, dobro se kretao, dobro sarađivao sa timom. Sem kad je pokazao na korner u poslednjim minutima umesto na gol-aut.

Potom se osvrnuo na situaciju sa Ksanderom Severinom:

– Diskutovali smo, bolje da gledamo ovu situaciju, padaju obojica, nije skok, sudija nije blizu njih, na jedno 15 metara gleda. Svi se pitamo šta je bilo i kako je došlo do faula. Čim se mi pitamo i gledamo snimak dugo, da utvrdimo šta je bilo... Drugi žuti karton je morao da bude vidljiv za sve na stadionu, da niko ne postavlja pitanje zašto je bio. Mislim da je moglo bez kartona, jer se radi o derbiju, drugi žuti karton mora da izađe sam iz džepa – zaključio je Jokić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Mirko

09.03.2024 23:42

Sve u redu a ? Diskutuju da li je crveni za Severinu bio. Ej bre dva žuta mu da ne zna ni on zašto a ovamo Hvang kao poslednji igrač odbrane ruši igrača Partizana i ne dobija crveni karton. Kakav LOPOVLUK. Svaki put sve gore sudjenje i svaki put sve veći lopovluk u korist Crvene Zvezde. 5 penala u ti utakmice i 10 crvenih u njihovu korist u par utakmica.