SRBIJA GUBI BITKU Bajernov biser izabrao Nemačku?

23:08 | 09-03-2024

Fudbal 0

Potencijalni nastup talentovanog veziste minhenskog Bajerna Aleksandra Pavlovića za reprezentaciju Srbije privlači veliku pažnju, ali čini se da od njega neće biti ništa.

FK Bajern Minhen, Aleksandar Pavlović
EPA-EFE/Ronald Wittek

Iako je Fudbalski savez Srbije objavio informaciju da je direktor reprezentacije Stevan Stojanović obavio razgovor sa samim fudbalerom i njegovim roditeljima u vezi reprezentativne karijere, sva je prilika da će Pavlović izabrati seniorsku selekciju Nemačke.

Naime, novinar nemačkog Skaja Florijan Pletenberg objavio je informaciju da selektor "pancera" Julijan Nagelsman razmatra mogućnost da pozove Pavlovića već u martovskom reprezentativnom ciklusu.

Isti izvor navodi da je 19-godišnji fudbaler već prihvatio poziv selektora U21 selekcije Nemačke Antonija Di Salva, ali je Nagelsman odlučio da razmisli o pozivanju Pavlovića kada je postalo jasno da FSS čini sve kako bi privolela fudbalera dresu Srbije.

Aleksandar Pavlović bio je pozivan za U18 reprezentaciju Srbije, da bi u međuvremenu prihvatio poziv U20 tima Nemačke za koji i dalje nastupa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading