"ODUŠEVLJEN SAM SUĐENJEM NA DERBIJU" Ivica Kralj ima drugačije mišljenje o arbitru Iliću: Pozivam navijače da ga pozdrave

15:26 | 10-03-2024

Fudbal 0

Izjava sportskog direktora crno-belih za srpske medije.

ata
ATA Images

Odjeci večitog derbija su možda očekivani. Većina se slaže da onakvu utakmicu Crvene zvezde i Partizana nismo odavno gledali, da je sudija Pavle Ilić grešio u nekoliko navrata i da su crno-beli zadovoljniji ishodom.

Ipak, sportski direktor kluba iz Humske, Ivica Kralj, imao je nešto drugačije mišljenje. Bivši golman je za početak razgovora za "Mozzart Sport" izneo utiske sa subotnjeg meča:

- Ulog je bio veliki i to se videlo od prvog trenutka. Možda je Zvezda imala nekoliko prilika više, međutim, slađi bod je pripao nama.

"GROBARI" NAPRAVILI OZBILJNU ŠTETU Evo koliko novca će Zvezda morati da uloži u popravku "Marakane" posle večitog derbija

Onda je čestitao igračima Partizana:

- Nije bilo lako poslednjih skoro 30 minuta, koliko se igralo, uključujući i nadoknadu, kad smo ostali sa desetoricom. Vidim da se to ne pominje preterano, ali ne bih da se zaboravi. Kao da se olako prelazi preko tog detalja, a videli ste kako je Severina zaradio drugi žuti i da je borba do kraja bila neravnopravna. Zato sam ponosan na navijače, igrače, kompletan stručni štab i čestitam im na velikoj energiji uloženoj tokom subotnjeg derbija.

Crno-beli su bili nezadovoljni suđenjem Pavla Ilića, pogotovo zbog crvenog kartona za Ksandera Severinu:

- S obzirom da mi je pre dva dana istekla suspenzija ne bih ulazio u neke stvari, ali... Oduševljen sam kako je sudio derbi, znam ga od ranije, dobro sam znao šta mogu da očekujem. Ovo je njegovo dobro suđenje i zato pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo kad budemo u prilici.

Kralj nije želeo da prokomentariše oštre izjave Vladana Milojevića:

- Svako ima razlog zašto nešto govori. Isključivo bih se držao sportske tematike.

Za kraj je pošteno nahvalio golmana Aleksandra Jovanovića:

- Znali smo letos koga dovodimo. Potvrdio je još jednom da je stub ekipe. Ne bih ga izdvajao, jer smo timski izborili značajan bod, ali je po ko zna koji put Jovanović pokazao da je najbolji golman u Srbiji - ponosno će Kralj.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading