HAOS PRED MEČ SA ZVEZDOM Grmljavina iz Niša - na potezu je FSS

18:40 | 10-03-2024

Fudbal 0

Bura na jugu Srbije...

FK Radnički Niš
Marko Metlaš/Alo

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički iz Niša uputilo je dopis Fudbalskom savezu Srbije, izražavajući hitnu potrebu za sastankom sa vođstvom ove sportske organizacije.

U zvaničnom pismu, Nišlije su kao osnov za zakazivanje sastanka naveli dešavanja na poslednjoj utakmici protiv Železničara u Pančevu.

Radnički je doživeo poraz od 3:2 nakon preokreta u drugom poluvremenu, a trener ekipe Nikola Trajković je nakon meča objavio svoje trajno povlačenje iz srpskog fudbala.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Trajković je usmerio kritike ka Sudjskoj organizaciji, ističući je kao generator nemira u srpskom fudbalu. Sudija na utakmici u Pančevu bio je Jovan Šegrt.

FK Radnički Niš Marko Metlaš/Alo
 

Na sastanku sa Fudbalskim Savezom, Nišlije zahtevaju obavezno prisustvo predsednika Sudijske organizacije, Dejana Santrača, koji je tokom ove sezone preuzeo tu funkciju od Dejana Filipovića, pod pritiskom koje je ovaj pretrpeo.

Radnički će u narednom meču igrati protiv Crvene zvezde na stadionu "Čair", a rukovodstvo kluba želi da čuje stav najviših predstavnika Saveza u vezi sa nedavnim dešavanjima na njihovim utakmicama.

Dopis Nišlija upućen FSS prenosimo u celosti.

"Rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički iz Niša zahteva hitan sastanak sa predsednikom FSS-a, gospodinom Džajićem, potpredsednikom, gospodinom Nedimovićem, kao i generalnim sekretarom, gospodinom Šurbatovićem. Povod sastanka je pronalažnje načina za razrešenje problema koji su se stvorili dešavanjima na poslednjoj utakmici i prethodnim utakmicama koje je Radnički odigrao, a za koje smatramo da nikome ne idu u prilog. Molimo vas da na sastanku obavezno bude prisutan i gospodin Dejan Santrač, predsednik Sudijske komisije. Molimo vas da odgovor dobijemo u roku od 24 sata od prijema ovog e-maila", piše u dopisu Radničkog.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading