LIVERPUL ISPUSTIO POBEDU U DERBIJU Sitijeva defanziva na Enfildu, pričaće se o spornim odlukama sudija

19:11 | 10-03-2024

Fudbal 0

Sa pravom ovo važi za jednu od najinteresantnijih utakmica u svetu fudbala.

Fudbal

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija odigrali su uzbudljivu utakmicu na "Enfildu", koja se završila rezultatom 1:1.

Derbi 28. kola engleske Premijer lige pružio nam je dva kontrastna poluvremena, pri čemu je Mančester siti dominirao u prvom delu, dok je Liverpul preokrenuo situaciju tokom drugog.

Mančester siti poveo je golom Džona Stounsa u 23. minutu, ali je greška Nejtana Akea na početku drugog poluvremena rezultirala jedanaestercem za Liverpul, koji je Aleksis Mekalister pretvorio u gol. Ova situacija označila je preokret i dominaciju domaćina.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ISPISANA ISTORIJA FUDBALA Na meču Zvezdinog bivšeg rivala se desilo nešto što nikada nije (VIDEO)

Liverpul, predvođen Mohamedom Salahom koji je ušao u igru u 61. minutu, napadao je sa žarom, ali su oba tima propustila šanse u završnici meča. Luis Dijas za Liverpul promašio je jedan-na-jedan sa golmanom u 62. minutu, dok je Žeremi Doku za Mančester siti u 88. minutu pogodio stativu.

Ovaj remi pomogao je Arsenalu da zauzme prvo mesto na tabeli sa 64 boda, deljenim sa Liverpulom, dok je Mančester siti treći sa bodom manje.

Naredni ključni susret biće njihov međusobni okršaj u 30. kolu na "Etihadu", obećavajući još jedan fudbalski spektakl u borbi za šampionsku titulu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading