"ČESTITAM ZVEZDI" Oglasio se Vazura posle večitog derbija: Partizan nije više za strane sudije

16:31 | 11-03-2024

Fudbal 0

Reakcija iz Humske.

ata

Večiti derbi koji je bio odigran u subotu je i dalje tema u srpskim medijima. Kako i ne bi, pošto je bio najbolji u poslednjih nekoliko godina. Takođe, bilo je mnogo spornih situacija o kojima se i dalje raspravlja.

Na temu utakmice između Partizana i Crvene zvezde je pričao i generalni direktor crno-belih, Miloš Vazura, koji je za "Maxbet Sport" izneo svoje utiske:

– Sve čestitke Zvezdi na organizaciji utakmice. Bilo je 12.000 naših navijača na jugu, pun stadion, zanimljiv meč i četiri gola. Šteta je što su te stolice na jugu zapaljene i moram da kažem našim navijačima da tu štetu plaća klub. Koliko će to biti novca, proceniće se na osnovu dokazivanja štete. Moram i da kažem da Partizan kao klub osuđuje pojedince koji vređaju predsednika države. Molimo naše navijače da to više ne rade. Pravim navijačima sve čestitke na navijanju.

Na pitanje da li je zadovoljan ishodom, Vazura je odgovorio:

– Da smo ostali sa 11 igrača do kraja, možda bismo i pobedili. Bitno je da sve i dalje zavisi od nas, da se mi pitamo, da smo ostali prvi na tabeli.

Utisak je da nismo imali prilike da vidimo večiti derbi u kome je jedan tim tako dominirao kao Crvena zvezda protiv Partizana:

– Nisam gledao sličnu utakmicu, ali ne bih se složio da je bila dominacija. Dosta toga je bilo kad smo ostali sa igračem manje. Bilo je i ranije derbija na kojima je Partizan dominirao u Humskoj, pa se Zvezda vraćala kući sa bodom iako smo mi bili bolji.

Vazura nije želeo da komentariše sudiju Pavla Ilića:

– Neću o suđenju… Mogu samo da kažem da je bilo mnogo grešaka.

Da li su rešenje sudije iz inostranstva?

– Ne, nismo više za to. Ali smo za to da sude naše najbolje i najiskusnije sudije. Nema potrebe više da to budu debitanti.

alo Marko Metlaš/Alo
 

Trener Igor Duljaj je u drugom poluvremenu večitog derbija izmenio svoje najbolje igrače - Mateusa Saldanju, Bibarsa Natha i Gajasa Zahida. Mnogi se pitaju zašto je to uradio:

– Zahid je bio povređen, znali smo da nema snage. Podelio je majstorsku asistenciju, posle toga ga je trener izveo jer više nije mogao. Saldanja je u derbi ušao posle svega dva treninga. Što se Natha tiče, to je odluka trenera i pitanje za njega. Siguran sam da zna bolje od mene - zaključio je Miloš Vazura.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading