"ČESTITAM ZVEZDI" Oglasio se Vazura posle večitog derbija: Partizan nije više za strane sudije

16:31 | 11-03-2024

Fudbal 0

Reakcija iz Humske.

ata
ATA Images

Večiti derbi koji je bio odigran u subotu je i dalje tema u srpskim medijima. Kako i ne bi, pošto je bio najbolji u poslednjih nekoliko godina. Takođe, bilo je mnogo spornih situacija o kojima se i dalje raspravlja.

Na temu utakmice između Partizana i Crvene zvezde je pričao i generalni direktor crno-belih, Miloš Vazura, koji je za "Maxbet Sport" izneo svoje utiske:

– Sve čestitke Zvezdi na organizaciji utakmice. Bilo je 12.000 naših navijača na jugu, pun stadion, zanimljiv meč i četiri gola. Šteta je što su te stolice na jugu zapaljene i moram da kažem našim navijačima da tu štetu plaća klub. Koliko će to biti novca, proceniće se na osnovu dokazivanja štete. Moram i da kažem da Partizan kao klub osuđuje pojedince koji vređaju predsednika države. Molimo naše navijače da to više ne rade. Pravim navijačima sve čestitke na navijanju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na pitanje da li je zadovoljan ishodom, Vazura je odgovorio:

– Da smo ostali sa 11 igrača do kraja, možda bismo i pobedili. Bitno je da sve i dalje zavisi od nas, da se mi pitamo, da smo ostali prvi na tabeli.

Utisak je da nismo imali prilike da vidimo večiti derbi u kome je jedan tim tako dominirao kao Crvena zvezda protiv Partizana:

– Nisam gledao sličnu utakmicu, ali ne bih se složio da je bila dominacija. Dosta toga je bilo kad smo ostali sa igračem manje. Bilo je i ranije derbija na kojima je Partizan dominirao u Humskoj, pa se Zvezda vraćala kući sa bodom iako smo mi bili bolji.

Vazura nije želeo da komentariše sudiju Pavla Ilića:

– Neću o suđenju… Mogu samo da kažem da je bilo mnogo grešaka.

Da li su rešenje sudije iz inostranstva?

– Ne, nismo više za to. Ali smo za to da sude naše najbolje i najiskusnije sudije. Nema potrebe više da to budu debitanti.

alo Marko Metlaš/Alo
 

Trener Igor Duljaj je u drugom poluvremenu večitog derbija izmenio svoje najbolje igrače - Mateusa Saldanju, Bibarsa Natha i Gajasa Zahida. Mnogi se pitaju zašto je to uradio:

– Zahid je bio povređen, znali smo da nema snage. Podelio je majstorsku asistenciju, posle toga ga je trener izveo jer više nije mogao. Saldanja je u derbi ušao posle svega dva treninga. Što se Natha tiče, to je odluka trenera i pitanje za njega. Siguran sam da zna bolje od mene - zaključio je Miloš Vazura.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading