DA POKAŽEMO SVI DA NE MOGU DA SE TAKMIČE SA SEVEROM "MARAKANE" "Delije" se oglasile pred važan Zvezdin meč: Svi na stadion

21:42 | 11-03-2024

Fudbal 0

Prvo niški, a zatim kragujevački Radnički

FK Partizan - FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju niškom Radničkom u sredu u vanrednom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Zatim će crveno-beli u nedelju dočekati Radnički iz Kragujevca u 26. kolu, a "delije" su se tim povodom oglasile saopštenjem.

- "Delije" su napravile dogovor da kako god da se derbi završi, i kako god prođe utakmica u Nišu da sledeći vikend na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca napunimo severnu tribinu! Mi smo Zvezdi potrebni do kraja prvenstva! Ovo je zadatak za svakog od nas da pozove i one koi peđe dolaze, i one koi su možda prestali, da napravimo navijački iskorak, da vidimo kakva smo tribina! Zato na vreme da svi ubeleže ovaj datum kome je Sever ikada išta značio! Težak izazov ali kada svi zagrizemo za nešto, uvek smo uspevali! Mi smo bili i ostaćemo nabolja i najbrojnija tribina u zemlji i šire! Da pokažemo svima da ne mogu da se takmiče sa severom Marakane, a pre svega da budemo vetar u leđa Zvezdi u trenutku kada je najpotrebnje! SVI NA STADION!!! - navodi se u saopštenju.

Utakmica je na programu u nedelju od 16 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading