TO BI BILO TO Srbija je izgubila Pavlovića, Nemačka se raduje velikom pojačanju

11:02 | 12-03-2024

Fudbal 0

Saga je dugo trajala.

FK Bajern Minhen, Aleksandar Pavlović
EPA-EFE/Ronald Wittek

Posle velike borbe između Srbije i Nemačke za fudbalera Aleksandra Pavlovića, na kraju je pobedu odnela potonja reprezentacija, pa će talentovani vezista ubuduće da nosi dres "pancera".

Ovu informaciju je plasirao prestižni "Bild", koji je i ranije najavio da je fudbaler bliže nastupu za nacionalni tim države u kojoj se rodio:

- Nacionalni selektor Julijan Nagelsman u naredna dva prijateljska susreta igraće bez jedne od Bajernovih zvezda Leona Gorecke! Ova odluka predstavlja ozbiljno iznenađenje, jer Gorecka je počeo da se vraća u formu. Ipak, on neće učestvovati u važnim probnim mečevima protiv Francuske (23. mart) i Holandije (26. mart), a umesto njega šansu će dobiti njegov mlađi saigrač Aleksandar Pavlović - stoji u tekstu najtiražnijeg lista Evrope, pa se dalje navodi:

- Ovo je takođe važan signal srpskom savezu, koji se i dalje bori za dragulj Bajerna. Podsetimo, Pavlovićev otac je iz Srbije, pa bi on mogao da izabere i Srbiju. Ali ovaj potez Nagelsmana definitivno ga približava Nemačkoj.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading