ŠIRI SE NAVIJAČKA BAZA Partizan dobija klub navijača u Hrvatskoj

14:36 | 12-03-2024

Fudbal 0

Crno-beli rešili da prošire navijačku bazu.

FK Partizan
Alo/ Marko Metlaš

Vrlo interesantna informacija nam stiže iz komšiluka. Preciznije iz Hrvatske odakle će Partizan da dobije grupu navijača.

Riječani će osnovati klub navijača u tom gradu i njemu će moći da se priključe svi zainteresovani iz Istre, ali i iz drugih mesta.

Ideja je potekla od bivšeg fudbalera Partizana, Refika Kozića. Uz njega će osnovači Kluba navijača biti i njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije Kluba malog fudbala Ribnica iz Rijeke, Milan Rimac i Aldo Stipanov.

Sa njima zajedno u Beogradu su bili Stefano Stipanov, te Slobodan i Boban Mizdak, a ugostili su ih član Upravnog odbora crno-belih Dragan Trailović, član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan, Maja Krstajić, i legende kluba Rade Zalad, Vlado Čapljić, Miodrag Živaljević i Predrag Tomić.

FK Partizan Promo/FK Partizan
 

 

U prijatnom razgovoru pored dogovora oko osnivanja Kluba navijača dogovoreno je i da na budućim međunarodnim utakmicama Partizana bude organizovan dolazak jednog do dva autobusa navijača iz Rijeke i okoline.

Takođe, ostavljena je otvorena i mogućnost organizovanja letnjih i zimskih priprema omladinskih selekcija crno-belih na Istarskoj rivijeri.

- Goste je pozdravio i sportski direktor Partizana Ivica Kralj, a uručeni su im i prigodni pokloni u znak sećanja na ovaj značajan susret - navodi se u saopštenju crno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading