NE RAZMIŠLJAM O TOME Milojević posle pobede u Nišu i povratka Zvezde na prvo mesto poručio samo jedno

21:20 | 13-03-2024

Fudbal 0

Utiske posle pobede Crvene zvezde nad Radničkim u Nišu rezultatom 0:2 i povratka na lidersku poziciju na tabeli, izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević

fkcz
Fk Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički u Nišu rezultatom 2:0 (1:0), u meču 23. kola Superlige Srbije i tako su zaseli na vrh tabele domaćeg šampionata.

Posle 172. večitog derbija, gde su Crvena zvezda i Partizan odigrali nerešeno (2:2), crno-beli imali su veliki kiks u Humskoj protiv Napretka, pošto su Kruševljani slavili rezultatom 1:0. 

PREDNOST ZA CRVENO-BELE U NIŠU Ovako je Zvezda povela protiv Radničkog (VIDEO)

Tako je pred meč Zvezde razlika ostala jedan bod u korist Partizana i crveno-beli takvu šansu za vrh tabele nisu ispustili.

- Spremili smo se dobro za utakmicu, ali nije lako igrati posle derbija. Bilo je malo vremena za odmor, a opet je Radnički čvrsta ekipa i nije nam dozvoljavao da se razigramo. Ipak, sve dogovoreno smo ispunili, iako ima stvari koje treba da popravimo. Bez obzira na to što Radnički ima probleme, u Nišu je uvek teško igrati, a verujem da će se izvući iz svega toga. Zasluženo smo pobedili, čestitam igračima i navijačima.

- Ne razmišljam o tome. Bitno mi je bilo samo da pobedimo. Nastavljamo da gledamo nas i ništa ne menjamo. Kao što sam uvek govorio, dosta bodova je u igri, i prvenstvo je dugačko. Idemo utakmicu po utakmicu. U skladu s tim pozivam navijače da dođu u nedelju na Marakanu. Potrebni su nam i ne sumnjam da će prepoznati trentak i napraviti divan ambijent. Volimo da igramo pred punim tribinama - rekao je Milojević. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

Komentari(0)

Loading