ŠIK JE HEROJ BAJERA Karabag bio na pragu senzacije, a onda je usledio hladan tuš (VIDEO)

23:59 | 14-03-2024

Fudbal 0

Velika pobeda Bajer Leverkuzena koji se spasao giljotine i prošao u četvrtfinale Lige Evrope.

FK Bajer Leverkuzen
EPA/Christopher Neundorf

Fudbaleri Atalante plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope, pošto su večeras na domaćem terenu pobedili ekipu portugalskog Sportinga rezultatom 2:1 (0:1).

U prvom meču fudbaleri obe ekipe su remizirali u Portugalu 1:1. Večeras su za Atalantu pogađali Ademola Lokman u 46. minutu i Đanluka Skamaka u 59. minutu. Jedini precizan za goste bio je Pedro Gonkalves u 33. minutu.

Fudbaleri Bajera Leverkuzena takođe su obezbedili plasman u četvrtfinale pošto su na domaćem terenu pobedili ekipu Karabaga sa 3:2 (0:0).

Prvi meč koji je igran u Kazahstanu završen je rezultatom 2:2. Večeras su za nemački tim bili precizni Džeremi Frimpong u 72. minutu i Patrik Šik u 93. i 97. minutu koji je ujedno bio i heroj domaćeg sastava koji još uvek nema poraz u ovoj sezoni!

Bio je Karabag (dva puta) blizu da nanese neuspeh Alonsovoj četi. Za goste su pogađali Abdelah Zubir u 58. minutu i Žuninjo u 67. minutu.

Plasman u četvrtfinale Lige Evrope obezbedili su i ekipa Liverpula koje je pobedila Spartu iz Praga sa 6:1, dok je Roma izgubila od Brajtona sa 1:0 ali je prošla dalje.

Ranije danas plasman u četvrtfinale su obezbedili fudbaleri Benfike, Milana, Vest Hema i Olimpika iz Marselja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading