TUGA U REGIONU Poginuo mladi fudbaler (20)

10:49 | 15-03-2024

Fudbal 0

Tužno...

Šimun Solić
Foto: Facebook

Tragična vest pogodila je fudbalsku javnost - mladi fudbaler RNK Splita, Šimun Solić (20), preminuo je od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Solić je podlegao povredama vrata u bolnici, nakon što se nesreća dogodila u četvrtak oko 22:15 u Stobreču.

Vozač i suvozač na motociklu su takođe povređeni u nesreći, ali nije jasno da li je Solić bio vozač ili suvozač u tom trenutku.

TUGA U SVETU FUDBALA Preminuo legendarni fudbaler - igrao i protiv Zvezde

- Naš dragi Šimun, momak nasmejana i vedra lica, izgubio je bitku sa životom u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila. Za RNK Split igrao je četiri godine, a nedavno se ponovno pridužio Splitovoj svlačionici gde su ga svi obožavali upravo zbog njegovog vedrog duha i topline koju je imao u sebi. Šimune naš, prerano si nas napustio, trebao si igrati još utakmica, ali život je hteo drugačije - stoji u saopštenju.Iz bolnice su potvrdili da je druga osoba koja je primljena zajedno sa Solićem prošla sa lakšim telesnim povredama.

Šimun Solić je svoju fudbalsku karijeru gradio kroz omladinske kategorije Splita, Hajduka, Solina i Dugopolja. Nedavno je prešao iz Orkana u Split. Ova tragedija ostavlja dubok trag u fudbalskoj zajednici, ostavljajući iza sebe mladog talenta koji je prerano napustio ovaj svet.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading