"SVI NA SEVER" Navijači Zvezde usred noći "zapalili" Beograd i pozvali sve na stadion (VIDEO)

13:41 | 15-03-2024

Fudbal 0

Velika podrška za crveno-bele pred bitan meč.

Navijači Zvezde

Navijači Crvene zvezde proživljavaju pravu euforiju nakon što je njihov tim, posle napete trke tokom većeg dela sezone, uspeo da prestigne Partizan na tabeli Superlige.

Ključni trenutak dogodio se u 25. kolu kada su crno-beli doživeli neočekivan poraz od Napretka na svom terenu rezultatom 1:0.

Sada, kada je Zvezda prva na tabeli, optimizam među njenim navijačima je dodatno porastao. Oni žele da u nastavku sezone budu još prisutniji na stadionu kako bi pružili dodatnu podršku izabranicima trenera Vladana Milojevića.

"DERBI NAS JE ISCRPEO" Uroš Spajić otkrio koliko je teško bilo u Nišu i pozvao navijače na naredni meč

 

 

Nakon što su animirali navijače da se odazovu u što većem broju na stadionu Čair pred gostovanje Radničkom u Nišu, Delije su organizovale sličnu akciju i u Beogradu.

Na Trgu Republike istaknut je transparent "Svi na Sever - 17.03.", a zatim su zapaljene baklje, uz spektakularan vatromet koji je delovao kao da se slavi Nova godina.

Meč između Crvene zvezde i Radničkog Kragujevac zakazan je za 17.03. u 16:00 časova. Očekuje se težak duel za crveno-bele, budući da igraju protiv tima koji je u prolećnom delu sezone ostvario sjajne rezultate, sa maksimalnih šest pobeda u isto toliko mečeva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari(0)

Loading