"SVI NA SEVER" Navijači Zvezde usred noći "zapalili" Beograd i pozvali sve na stadion (VIDEO)

13:41 | 15-03-2024

Fudbal 0

Velika podrška za crveno-bele pred bitan meč.

Navijači Zvezde
Printskrin: Twitter.com/FantomBeograda

Navijači Crvene zvezde proživljavaju pravu euforiju nakon što je njihov tim, posle napete trke tokom većeg dela sezone, uspeo da prestigne Partizan na tabeli Superlige.

Ključni trenutak dogodio se u 25. kolu kada su crno-beli doživeli neočekivan poraz od Napretka na svom terenu rezultatom 1:0.

Sada, kada je Zvezda prva na tabeli, optimizam među njenim navijačima je dodatno porastao. Oni žele da u nastavku sezone budu još prisutniji na stadionu kako bi pružili dodatnu podršku izabranicima trenera Vladana Milojevića.

"DERBI NAS JE ISCRPEO" Uroš Spajić otkrio koliko je teško bilo u Nišu i pozvao navijače na naredni meč

 

 

Nakon što su animirali navijače da se odazovu u što većem broju na stadionu Čair pred gostovanje Radničkom u Nišu, Delije su organizovale sličnu akciju i u Beogradu.

Na Trgu Republike istaknut je transparent "Svi na Sever - 17.03.", a zatim su zapaljene baklje, uz spektakularan vatromet koji je delovao kao da se slavi Nova godina.

Meč između Crvene zvezde i Radničkog Kragujevac zakazan je za 17.03. u 16:00 časova. Očekuje se težak duel za crveno-bele, budući da igraju protiv tima koji je u prolećnom delu sezone ostvario sjajne rezultate, sa maksimalnih šest pobeda u isto toliko mečeva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari(0)

Loading