Godinama je dominirao u Engleskoj, A OČIMA NE MOŽE DA GLEDA SRBINA: Mrzim tog prokletnika!

08:25 | 16-03-2024

Fudbal 0

Nije ni čudo - on je bio prava noćna mora za protivnike.

Nemanja Matić
EPA-EFE/YOAN VALAT

Jaja Ture, nekadašnja zvezda Mančester sitija, nedavno je otkrio protiv koga mu je najteže bilo igrati tokom svoje karijere u Premijer ligi.

Iako je dominirao u redovima Sitija pod vođstvom Pepa Gvardiole, Ture je istakao da mu je najveći izazov predstavljao duel protiv Nemanje Matića.

Tokom svojih godina u Premijer ligi, kao i u Primeri, Ture je igrao protiv Matića dok je ovaj bio član Čelsija i Mančester junajteda.

Nemanja Matić EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
 

Grobari su ga obožavali, A ON JE JEO SAMO NOĆU Miljenik crno-belih imao čudne običaje - špagete jeo prstima, pa onda tresao mreže u Evropi

"Nemanja  Matić. Mrzim ga, mrzim tog prokletnika. Toliko je teško da se igra protiv njega. Visok je i jak takođe. Bilo je jako zabavno igrati protiv njega, iako je bilo jako teško", rekao je sada Jaja Ture. 

Nakon odlaska iz Premijer lige, Ture je kratko igrao za Olimpijakos i u kineskoj ligi pre nego što se posvetio trenerskoj karijeri. Radio je kao pomoćni trener u Donjecku i Ahmatu, a zatim je sarađivao sa mlađim kategorijama Totenhema. Kasnije je bio asistent u Standardu, pre nego što je postao pomoćni trener u stručnom štabu Saudijske Arabije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading