KAKAV BI TO BUM BIO Reprezentativac napušta Španiju - Zvezda prva opcija?

11:25 | 17-03-2024

Fudbal 0

To bi sigurno bio transfer leta u našoj ligi.

Vladan Milojević
ATA Images

U poslednje vreme Nemanja Maksimović se često pominjao u kontekstu Crvene zvezde, čiji je i bivši igrač, a iz Španije stižu naznake da bi ovaj transfer mogao da se dogodi tokom leta.

Predsednik i trener Hetafea su izjavili da će srpski vezista napustiti klub nakon završetka sezone kao slobodan igrač, a vrlo je verovatno da će napustiti i Španiju, jer je izrazio želju da se vrati u svoju domovinu ili da joj se bar približi.

- Maksimović želi da se vrati u svoju zemlju ili u neku u okruženju. Bilo mu je udobno kod nas, u Španiji je dugi niz godina, hvala mu na učinku i tretmanu. Kad se ovo prvenstvo bude završilo moramo da pribegnemo novom projektu. Imamo mnogo igrača koji su kod nas pozajmica sa opcijama kupovine. Pre kupovine moramo da prodamo - rejai je predsednik Hetafea Anhel Tores.

Nemanja Maksimović EPA-EFE/Kiko Huesca
 

Maksimović je u Španiju stigao 2017. godine, kada je prešao iz Astane u Valensiju, a godinu dana kasnije prešao je u Hetafe, gde se i danas nalazi. Međutim, čini se da je došlo vreme za novo poglavlje, što je potvrdio i trener Hetafea, Hose Bordalas.

- Predsednik je rekao ono što je realnost. Volimo Nemanju, znamo da je dao celog sebe Hetafeu, uvek je tužno kad se rastajete sa takvom osobom. Gajimo veliku simpatiju prema njemu, od prvog dana se poistovetio sa klubom, u prethodnom kolu je oborio rekord po broju pretrčanih kilometara na utakmici La lige i to sve se mora poštovati. Baš kao i njegova odluka- predočio je Bordalas.

Ovo su pozitivni signali za Crvenu zvezdu, koja bi mogla da dobije pojačanje bez ikakvih troškova, ali treba imati u vidu da će crveno-beli imati ozbiljnu konkurenciju od grčkih klubova, jer se prošlog leta za Maksimovića interesovao i Panatinaikos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading