"VLAHOVIĆ JE NAJVEĆA SNAGA SRBIJE" Evo šta su imali da poruče iz Rusije pre gostovanja Srbije

12:45 | 17-03-2024

Fudbal 0

Lepo za čuti.

Dušan Vlahović
EPA/Alessandro Di Marco

Predstojeći duel između fudbalskih reprezentacija Srbije i Rusije, zakazan za 21. mart u Moskvi, biće jedna od ključnih test utakmica za srpski tim pred nadolazeće Evropsko prvenstvo.

Juri Gorškov, član reprezentacije Rusije, izrazio je u intervjuu za Meridijan sport nadu da će duel biti ispunjen sjajnom atmosferom i da će obe selekcije pružiti odličnu igru.

- Uvek je poseban osećaj nastupati za reprezentaciju.Veoma sam srećan kada mi se ukaže prilika da branim boje nacionalnog tima. Osećam se ponosno jer predstavljam svoju zemlju. Očekujem zaista dobru, interesantnu utakmicu, visokog kvaliteta. Priželjkujem pune tribine navijača i odličnu atmosferu. Svi znamo koliko Srbija ima jak tim. Reč je o sjajnim igračima i poznajem dosta njih. Momci nastupaju u najkvalitetnijim evropskim ligama. Izdvojio bih Dušana Vlahovića kao najboljeg pojedinca - istakao je 25-godišnji levi bek, koji je sredinom oktobra prošle godine debitovao za Zbornaju protiv Kenije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SKANDAL POTRESA HRVATSKI FUDBAL Žena gurnula sudiju, trener mu psovao majku

Gorškov je takođe istakao da je nedavno imao priliku da poseti Srbiju, što je dodatno ojačalo vezu između fudbalskih timova ove dve zemlje.

- Odlično sam upoznat sa srpskom kulturom. Srbi su naša braća! Tokom januara ove godine sam posetio Srbiju. Uživao sam i ljudi su bili veoma ljubazni - dodao je igrač Krila Sovjetov.

Pored susreta sa Rusijom, reprezentacija Srbije će se u martu sastati i sa ekipom Kipra. Ta utakmica će se odigrati 25. marta u Larnaki.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading